Toshiba Golvmodell / 25

upp till 100 kvm
WIFI-ready
3,4 kW
5,2 kW
20 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Toshiba Golvmodell / 35

upp till 140 kvm
WIFI-ready
3,7 kW
5,6 kW
20 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Smäcker, smakfull & effektiv

I Golvmodell Nordic luft/luftvärmepump kombineras två bekväma funktioner, värme och kyla, för att erbjuda ett skönt inomhusklimat året runt, på ett kostnadseffektivt sätt.


Med en smäcker och smakfull design passar denna luft/luft värmepump av konsolmodell in i de flesta hem. I fritidshuset, fjällstugan, gillestugan osv. Golvmodell Nordic är kompakt och passar perfekt för montering under ett fönster.

FÅ OFFERT

Hög energieffektivitet – liten miljöpåverkan

Golvmodell Nordic är en uppvärmningslösning som är mycket bra och hållbar miljö- och energimässigt. Därför har den belönats med en hög energieffektivitetsklassning – A++, både för sin vinter- som sommardrift.

Precis som alla Toshibas luft/luftvärmepumpar levereras Golvmodell Nordic med det miljöanpassade köldmediet R32, med betydande mindre miljöpåverkan än äldre köldmedium. För plånbokssmart drift har Golvmodell Nordic även en ECO-funktion som minimerar energiförbrukning och bidrar till lägre energianvändning och bättre driftsekonomi.

Underhållsvärme med fingertoppskänsla

Optimera dina energibesparingar och håll ditt hem fräscht och friskt med Golvmodell Nordic. Med 8°C underhållsvärme kan du ställa in temperaturen på mellan 5°C och 13°C. Perfekt för fritidshuset, där underhållsvärmen är viktig för att hålla fukt borta.