Toshiba Daiseikai 9.5 / 25

upp till 150 kvm
WIFI-included
3,5 kW
6,7 kW
19 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Toshiba Daiseikai 9.5 / 35

upp till 180 kvm
WIFI-included
4,1 kW
7,7 kW
19 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Bäst i klassen – oavsett väder

Daiseikai 9.5 är vår premium-värmepump som värmer, och kyler, med högsta effektivitet så att du får bästa prestanda – året runt. Daiseikai 9.5 värmer ditt hem tryggt och effektivt oavsett hur ruggigt och vinterkallt det är ute. Den ger dig också skön svalka under soliga varma sommardagar. Kombinationen av Toshiba Inverter och Toshiba Twin Rotary kompressor maximerar energibesparingar och ger DAISEIKAI 9.5 största möjliga driftsområde med värmeeffekter från 0,70 kW ända upp till 7,70 kW. Tillsammans med ett SCOP på upp till 5,30 gör det Daiseikai 9.5 bäst i klassen.

FÅ OFFERT

Högsta energieffektivitet – A+++ i både uppvärmning och kylning

Daiseikai 9.5 är en miljö- och energimässigt förstklassig och hållbar uppvärmningslösning. Som ett bevis på det har Daiseikai 9.5 fått den högsta klassningen i energieffektivitet – A+++, både för sin vinter- som sommardrift.

Hemma i nordiskt klimat

Daiseikai 9.5 ger skönt inomhusklimat och trygg värme även under tuffa förhållanden, som nordisk vinter. Den kraftfulla avfrostningsfunktionen använder avancerade algoritmer för att optimera avfrostningen och maximera energibesparingen. Daiseikai 9.5 är även utrustad med smart värme i utedelens dräneringstråg för att eliminera isbildning. Med den unika manuella avfrostningsfunktionen kan du med ett tryck på fjärrkontrollen ta bort snö och is från utomhusdelen.

Elegant för ögat – diskret för örat

Den eleganta designen hos Daiseikai 9.5 med högkvalitativ blank finish kompletterar det moderna hemmet. Inomhusdelen är smäcker och kompakt med rundade hörn.

Daiseikai 9.5 är också ovanligt tyst. Inomhusdelen ger bara 19 dB(A) vid låg fläkthastighet. Redan från början har Daiseikai 9.5 en av marknadens tystaste utomhusdelar – och via funktionen Tyst drift på fjärrkontrollen kan du sänka ljudnivån på utomhusenheten med ytterligare 4 dB(A).

Aktiv luftrening för fräsch inomhusmiljö

Daiseikai 9.5 är utrustad med Toshibas plasma-luftreningsteknik för att skapa en ren och hälsosam miljö. Funktionen använder flera filtreringsstadier för att rena luften från partiklar. Den aktiva luftrenaren startas genom ett tryck på fjärrkontrollen.