Toshiba Seiya / 25

upp till 75 kvm
WIFI-ready
3.2 kW
5.0 kW
19 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Toshiba Seiya / 35

upp till 100 kvm
WIFI-ready
4.4 kW
5.6 kW
20 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

PERFEKT TEMPERATUR ÅRET OM

Med sin enastående prestanda i både värme och kyla och är Seiya Nordic konstruerad
för att ge dig perfekt inomhustemperatur, oavsett väder på utsidan huset.

FÅ OFFERT

HÅLLBARHET I VÄRLDSKLASS

Seiya Nordic är en miljö- och energimässigt hållbar luftkonditionering som kan leverera behaglig värme och kyla året om. Seiya levereras i två olika storlekar, Seiya 25 - energiklass A++ och Seiya 35 – energiklass A+. 35.  

INNOVATIV INVERTERTEKNOLOGI

Seiya är utrustad med en rotationskompressor som steglöst justerar av kompressorns hastighet, helt anpassad efter husets aktuella behov.

Toshibas innovativa rotationskompressorteknik kombinerar hög tillförlitlighet med perfekt prestanda och ger dig en luftkonditionering med hög effektivitet, jämn temperatur och låg ljudnivå.

TYST LUFTKONDITIONERING FÖR DIG OCH DINA GRANNAR

Seiya Nordic är utrustad med funktionen tyst läge som reducerar ljudnivån från inomhusenheten med hela 4dB(A) jämfört med normal låg fläkthastighet. Lika enkelt är det att reducera ljudnivån utomhus - ett tryck på fjärrkontrollen sänker ljudnivån med hela 5 dB(A). Smidigt för dig och minst lika uppskattat av dina grannar.

HÖG EFFEKTIVITET – LITEN MILJÖPÅVERKAN

Seiya Nordic använder, precis som alla Toshibas luftvärmepumpar, det miljöanpassade köldmediet R32 som har betydligt lägre miljöpåverkan än äldre köldmedium.

För minimerad energiförbrukning och bättre driftsekonomi är Seiya Nordic är också utrustad med en ECO-funktion. Lika bra för dig, och ännu bättre för miljön.